DIGITAL MARKNADSFÖRING

Google Ads är ett självklart val för er som vill utmärkas på Googles förstasida. Genom åren har tjänsten visat på att våra kunder får en större kundstock och därmed en expansion av sina verksamheter.

Google Ads-paketet utformas av våra egna marknadsexperter och skräddarsys alltid efter era specifika behov. Detta medför att Google-sökningar av endast potentiella kunder med relevanta sökord ger träffar. Vare sig ni vill bli hittade av kunder i hela Sverige eller endast i er kommun ser vi självklart till ni blir upptäckta av dem kunder som ni söker efter. Som vår kund ges ni alltid tillfälle att inkomma med egna förslag, ändringar och synpunkter både innan och löpande under tjänstens utförande.

Vill ni synas före alla era konkurrenter? Vi har flera års erfarenhet av sökmotoroptimering (SEO) och kan med särskilda tekniska åtgärder generera mer trafik till er hemsida, samt säkerställa en högre prioritering på Googles organiska söklista. Med hjälp av optimering har våra kunder lyckats avancera sig före många av sina största konkurrenter, nu kan även ni lyckas med detta.

Optimeringen utförs av våra egna tekniker i samråd med våra marknadsexperter. Efter en granskning av er hemsida presenterar vi olika alternativ till optimeringsåtgärder under ett personligt möte. Innan några av åtgärderna genomförs får ni som kund alltid tillfälle att inkomma med egna förslag, ändringar och synpunkter.